Ingridientai:
- 4 vištienos file (1,5-2 kg)
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 didelis svogūnas, supjaustytas smulkiais kubeliais
- 2-3 česnako skiltelės, smulkiai supjaustytos
- 2 šaukštai kvietinių miltų
- 1 stiklinė vištienos arba daržovių sultinio
- 1 stiklinė sauso vyno (balto arba raudono)
- 2 šaukštai pomidorų pastos
- 1 šaukštelis džiovintų žolelių (pvz. rozmarinas, oreganas)
- 5-10 lašų CBD aliejaus arba 1g CBD Kristalų (pagal poreikį)
- Druska ir juodieji pipirai (pagal skonį)
- Šviežios žaliosios daržovės troškinio pateikimui (pvz., petražolės arba svogūno laiškai)
Gaminimo eiga:
- Nuplaukite viščiukus po tekančiu vandeniu, nuvalykite juos sausu rankšluosčiu, ir pabarstykite druska ir pipirais iš visų pusių.
- Įkaitinkite didelę keptuvę su alyvuogių aliejumi vidutiniu karščiu, tada įdėkite viščiukus ir apkepkite juos iki gražios (aukso) spalvos.
- Išimkite viščiukus iš keptuvės ir pastatykite į šalį.
- Keptuvėje su alyvuogių aliejaus likučiais pakepkite svogūną ir česnaką, kol jie taps minkšti ir skaidrūs - apie 5 minutes.
- Įmaišykite miltus ir pakepkite dar 2-3 minutes, kad nuimtumėte miltų skonį.
- Pridėkite vištienos ar daržovių sultinį, sausą vyną, pomidorų pastą ir džiovintas žoleles.
- Sumaišykite viską ir pakepkite.
- Grįžkite prie keptuvėje esančių viščiukų, apliekite juos padažu ir ant mažos ugnies leiskite viskam pakepti dar apie 30-40 minučių, kol vištiena bus paruošta.
- Prieš pat išjungdami ugnį, įpilkite CBD aliejų arba įberkite CBD Kristalus ir gerai išmaišykite.
- Patiekite vištienos troškinį su šviežiomis daržovėmis ir pagardinkite jį pagal skonį.
Mėgaukitės šiuo skaniu vištienos troškiniu, praturtintu CBD, kuris gali suteikti jums raminančių efektų. Skanaus!